Scharrelvarken - Wijnworst St. Martinus 2st./250gr.
De Kuusj Wijnworst St. Martinus is een bijzondere worst, gemaakt van varkensvlees van de ‘Kuusje’, scharrelvarkens die het hele jaar vrij rondlopen op ruime, natuurlijke percelen. Deze worst is verrijkt met lokale, fruitige rode wijn van St. Martinus, die Lees meer
Wijnworst St. Martinus
De Kuusj Wijnworst St. Martinus is een bijzondere worst, gemaakt van varkensvlees van de ‘Kuusje’, scharrelvarkens die het hele jaar vrij rondlopen op ruime, natuurlijke percelen. Deze worst is verrijkt met lokale, fruitige rode wijn van St. Martinus, die zorgt voor een unieke smaak met tonen van rood en zwart fruit en een subtiele houtlagering. Rijk gekruid en met zorg samengesteld, ideaal om in de pan te bakken voor een volle smaakbeleving. Heerlijk bij een warm gerecht, bijvoorbeeld als extra smaakmaker bij stamppot of een ander traditioneel diner.
Hoe maak je Wijnworst St. Martinus op z’n lekkerst?
Laat de worst rustig ontdooien in de koelkast en haal hem ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast zodat hij op kamertemperatuur kan komen. Verhit wat boter of olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de worst in ongeveer 12–15 minuten rondom goudbruin en gaar. Draai regelmatig om en bak rustig zodat de smaken zich goed ontwikkelen. Laat de worst na het bakken enkele minuten rusten; zo blijft hij sappig en komen de aroma’s het beste tot hun recht.
Varkenshoederij Kuusj
Van oudsher speelt het varken een belangrijke rol in een gezond ecosysteem. Bij Varkenshoederij Kuusj hebben de scharrelvarkens het hele jaar door toegang tot diverse percelen, zoals akkers en weides. Zo leven zij in natuurlijke vrijheid. Dit zorgt voor mals en smaakvol vlees van hoogwaardige kwaliteit, met respect voor dier en natuur.
Levering, verzending & ophalen
Bij bestelling vanaf €99,- excl. wordt uw vlees gratis thuis bezorgd in Zuid-Limburg. Het vlees is diepgevroren en vacuüm verpakt. Hierdoor kan bij levering het vlees direct in de vriezer worden gelegd. Op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend worden bestellingen in Zuid-Limburg uitgeleverd. Indien anders gewenst, kan dit altijd in overleg. Mocht u niet in de omgeving wonen, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ophalen is ook mogelijk op onze locatie binnen de openingstijden.
Indien u buiten Zuid-Limburg woont, wordt het vlees verstuurd per post. Wij besteden veel zorg aan het verpakken van uw bestelling. Uw vlees wordt zorgvuldig gevacumeerd, ingevroren en verpakt in koelzakken met koelpacks, zodat het van hoge kwaliteit bij u aankomt. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van het transport en daarom niet 100% garantie kunnen geven dat het vlees volledig bevroren blijft tijdens de bezorging. Vleeswaren kunnen bij ons niet geretourneerd worden en de verzending is op eigen verantwoording. Mocht het vlees niet bevroren aankomen, dan kunt u het tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Onze verzenddagen zijn van dinsdag t/m vrijdag; 95% van de bestellingen wordt binnen 24 uur bij de klant geleverd.

Agrarisch
(H)eerlijk Boerderijvlees
Streekgenot Zuid - Limburg
Graszoden
Bezorgservice










