Limousin Rundvlees - Rundergehakt 500gr.
Rundergehakt is een zeer bekend vlees product. Rundergehakt is een vlees deeg waarvan veel producten worden gemaakt, denk hierbij aan gehaktballen, worsten en hamburgers. Het rundergehakt van onze Limousine Runderen wordt gemaakt van de magere delen van h Lees meer
Rundergehakt
Rundergehakt is een zeer bekend vlees product. Rundergehakt is een vlees deeg waarvan veel producten worden gemaakt, denk hierbij aan gehaktballen, worsten en hamburgers. Het rundergehakt van onze Limousine Runderen wordt gemaakt van de magere delen van het rund.
Het rundergehakt van onze boerderij is glutenvrij.
Hoe maak je gehaktballen op z’n lekkerst?
Laat het rundergehakt ontdooien in de koeling. Haal vervolgens het vlees een halfuur voor bereiding uit de koeling. Breng de gehaktbal op smaak met kruiden, peper en zout. Braad de gehaktballen rondom mooi bruin, laat ze +/- 15 min. braden. Tijdens het braden wel regelmatig keren.
Geniet van een (h)eerlijk Limburgs gehaktbal van het Limousin Rund!
Limousin Rundvlees
In het mooie Geuldal, Cartils, begrazen onze Limousin Runderen botanische graslanden en hoogstamboomgaarden. Vanaf het voorjaar grazen hier onze koeien met hun kalfjes, op deze manier wordt de natuur mooi onderhouden. De natuurweides worden extensief beheerd.
In de wintermaanden verblijven de koeien in onze potstal. Hier ligt de hele kudde gezamenlijk in een ingestrooide stal met stro en heeft ieder dier ongeveer 7m2. ter beschikking. Tijdens deze wintermaanden voeren wij de Limousin Runderen voornamelijk hooi vanuit de natuurgebieden. Het overige voer bestaande uit snijmais, luzerne, voederbieten en tarwe, komt ook van ons eigen bedrijf.
Met deze bedrijfsvoering creëren wij een verantwoord en (h)eerlijk stukje rundvlees van onze vrouwelijke runderen. Wij kiezen voor het vrouwelijke geslacht omdat dit vlees heerlijk mals is!
Levering, verzending & ophalen
Bij bestelling vanaf €99,- excl. wordt uw vlees gratis thuis bezorgd in Zuid-Limburg. Ons vlees is diepgevroren en vacuüm verpakt. Hierdoor kan bij levering het vlees direct in de vriezer worden gelegd. Op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend worden bestelling in Zuid-Limburg uitgeleverd, indien anders gewenst kan dit altijd in overleg. Mocht je niet in de omgeving wonen, aarzel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ophalen is ook mogelijk op onze locatie binnen de openingstijden.
Indien u buiten Zuid - Limburg woont wordt het vlees verstuurd per post. Wij besteden veel zorg aan het verpakken van uw bestelling. Uw vlees wordt zorgvuldig gevacumeerd, ingevroren en verpakt in koelzakken met koelpacks, zodat het van hoge kwaliteit bij u aankomt. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van het transport en daarom niet 100% garantie kunnen geven dat het vlees volledig bevroren blijft tijdens de bezorging. Vleeswaren kan bij ons nooit geretourneerd worden en de verzending is op eigen verantwoording. Mocht het vlees niet bevroren aankomen, dan kunt u het vlees tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Onze verzenddagen zijn van dinsdag t/m. vrijdag, 95% van de bestellingen wordt binnen 24 uur geleverd bij de klant.