• Lorem ipsum

Verzending

Als u direct betaalt, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden (1 á 2 werkdagen, mits op voorraad). Als u voor 16:00 uur bestelt, proberen wij deze dezelfde dag nog te verzenden. Bij een aantal producten staat transport in overleg. Indien dit product van toepassing is nemen wij eerst contact met u op voor het product verstuurd wordt. 

Retouren

Wilt u uw bestelling retourneren? Volg dan onderstaand stappenplan.

1. Bekijk het product zo snel mogelijk na ontvangst en beschadig de verpakking zo min mogelijk;
2. Als u het product wilt ruilen of retourneren geef dit dan aan per mail, [email protected];
3. Verpak het product goed en voeg het retour formulier (aan te vragen per mail) of de pakbon toe, graag op de pakbon aangeven of u wilt ruilen of retourneren.
4. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd op naar onderstaand adres en bewaar de tracking code.
5. Wij verwerken de retourzending binnen 7 werkdagen en als u wilt ruilen sturen we het nieuwe product op.

Het adres voor retourzendingen :

De Landwinkel
Langsteeg 6A
6265 NA St. Geertruid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan De Landwinkel geretourneerd worden, supplementen kunnen niet worden geretourneerd wanneer de seal of verzegeling is gebroken of geopend. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Wanneer u zich heeft bedacht over een via deze site gedane bestelling en u wenst de goederen te retourneren, doe dit dan zo snel mogelijk na ontvangst. Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te zijn (onvoldoende gefrankeerde post wordt reeds door PostNL geweigerd, vergeet ook niet eventuele oude barcodes van de doos te verwijderen). Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Voeg voor een snelle afwikkeling dan ook altijd een kopie van de aankoopfactuur bij met de vermelding 'annulering' en eventueel uw bank- of girorekeningnummer.