Scharrelvarken - Procureurlappen 2st./250gr.
De procureurlappen zijn gesneden uit de nek van het varken, een van de smaakvolste delen. Omdat de nekspier veel bewogen heeft, is het vlees stevig van structuur, doorregen met vet en bijzonder sappig. Perfect voor langzaam garen, bakken of grillen. Lees meer
Procureurlappen
De procureurlappen zijn gesneden uit de nek van het varken, een van de smaakvolste delen. Omdat de nekspier veel bewogen heeft, is het vlees stevig van structuur, doorregen met vet en bijzonder sappig. Perfect voor langzaam garen, bakken of grillen.
Hoe maak je procureurlappen op z’n lekkerst?
Laat de procureurlappen langzaam ontdooien in de koelkast en haal ze ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Breng eventueel op smaak met kruiden, peper en zout naar keuze. Verhit olie of boter in een pan op middelhoog vuur. Bak de procureurlappen in circa 12–14 minuten rondom goudbruin en gaar. Draai regelmatig en bak rustig voor een malse en sappige structuur. Ook heerlijk om langzaam te stoven of te bereiden op de barbecue. Laat het vlees kort rusten voor serveren, zodat de sappen goed verdeeld blijven en de smaak optimaal tot zijn recht komt.
Varkenshoederij Kuusj
Van oudsher speelt het varken een belangrijke rol in een gezond ecosysteem. Bij Varkenshoederij Kuusj hebben de scharrelvarkens het hele jaar door toegang tot diverse percelen, zoals akkers en weides. Zo leven zij in natuurlijke vrijheid. Dit zorgt voor mals en smaakvol vlees van hoogwaardige kwaliteit, met respect voor dier en natuur.
Levering, verzending & ophalen
Bij bestelling vanaf €99,- excl. wordt uw vlees gratis thuis bezorgd in Zuid-Limburg. Het vlees is diepgevroren en vacuüm verpakt. Hierdoor kan bij levering het vlees direct in de vriezer worden gelegd. Op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend worden bestellingen in Zuid-Limburg uitgeleverd. Indien anders gewenst, kan dit altijd in overleg. Mocht u niet in de omgeving wonen, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ophalen is ook mogelijk op onze locatie binnen de openingstijden.
Indien u buiten Zuid-Limburg woont, wordt het vlees verstuurd per post. Wij besteden veel zorg aan het verpakken van uw bestelling. Uw vlees wordt zorgvuldig gevacumeerd, ingevroren en verpakt in koelzakken met koelpacks, zodat het van hoge kwaliteit bij u aankomt. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van het transport en daarom niet 100% garantie kunnen geven dat het vlees volledig bevroren blijft tijdens de bezorging. Vleeswaren kunnen bij ons niet geretourneerd worden en de verzending is op eigen verantwoording. Mocht het vlees niet bevroren aankomen, dan kunt u het tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Onze verzenddagen zijn van dinsdag t/m vrijdag; 95% van de bestellingen wordt binnen 24 uur bij de klant geleverd.

Agrarisch
(H)eerlijk Boerderijvlees
Streekgenot Zuid - Limburg
Graszoden
Bezorgservice











