Kuusj - Varkenhaasspies met ui - 2st./250gr.
De varkenshaasspies met ui van Varkenshoederij Kuusj is een malse spies van hoogwaardig varkenshaasvlees, afgewisseld met stukjes ui. Gemaakt van ambachtelijk vlees en met zorg samengesteld voor een volle, sappige smaak. Ideaal voor op de barbecue of gril Lees meer
Varkenshaasspies met ui
De varkenshaasspies met ui van Varkenshoederij Kuusj is een malse spies van hoogwaardig varkenshaasvlees, afgewisseld met stukjes ui. Gemaakt van ambachtelijk vlees en met zorg samengesteld voor een volle, sappige smaak. Ideaal voor op de barbecue of grill.
De varkenshaasspies met ui wordt altijd per 2 verpakt en verkocht. Het totaalgewicht per verpakking is ongeveer 250gr., op basis hiervan is de prijs gebaseerd. Let op; het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken, bij een grote afwijking nemen we vooraf contact met u op.
Hoe maak je varkenshaasspies met ui op z'n lekkerst?
Laat de spiesen rustig ontdooien in de koeling. Haal ze vervolgens een halfuur voor bereiding uit de koelkast zodat ze op kamertemperatuur kunnen komen. Dep de spiesen droog met keukenpapier.
Verhit een beetje olie of boter in een grillpan of op de barbecue tot deze goed heet is. Leg de spiesen op de grill en bak of gril ze rondom bruin in ongeveer 8–10 minuten, afhankelijk van de dikte. Draai regelmatig om voor een gelijkmatige garing.
Laat de spiesen na het bakken enkele minuten rusten onder aluminiumfolie. Zo blijven ze extra sappig en komt de smaak het best tot zijn recht.
Varkenshoederij Kuusj
Van oudsher speelt het varken een belangrijke rol in een gezond ecosysteem. Bij Varkenshoederij Kuusj krijgen de ‘Kuusje’ het hele jaar door toegang tot diverse percelen, zoals akkers en weides. Zo leven zij in natuurlijke vrijheid. Dit zorgt voor mals en smaakvol vlees van hoogwaardige kwaliteit, met respect voor dier en natuur.
Levering, verzending & ophalen
Bij bestelling vanaf €99,- excl. wordt uw vlees gratis thuis bezorgd in Zuid-Limburg. Het vlees is diepgevroren en vacuüm verpakt. Hierdoor kan bij levering het vlees direct in de vriezer worden gelegd. Op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend worden bestellingen in Zuid-Limburg uitgeleverd. Indien anders gewenst, kan dit altijd in overleg. Mocht u niet in de omgeving wonen, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ophalen is ook mogelijk op onze locatie binnen de openingstijden.
Indien u buiten Zuid-Limburg woont, wordt het vlees verstuurd per post. Wij besteden veel zorg aan het verpakken van uw bestelling. Uw vlees wordt zorgvuldig gevacumeerd, ingevroren en verpakt in koelzakken met koelpacks, zodat het van hoge kwaliteit bij u aankomt. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van het transport en daarom niet 100% garantie kunnen geven dat het vlees volledig bevroren blijft tijdens de bezorging. Vleeswaren kunnen bij ons niet geretourneerd worden en de verzending is op eigen verantwoording. Mocht het vlees niet bevroren aankomen, dan kunt u het tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Onze verzenddagen zijn van dinsdag t/m vrijdag; 95% van de bestellingen wordt binnen 24 uur bij de klant geleverd.