Olijfolie Umbrië Mono - PuurOlijf
Ontdek hoe Olijfolie Umbrië Mono – PuurOlijf elk gerecht verheft met een delicate!
Proef de pure essentie van Umbrië met Olijfolie Umbrië Mono van PuurOlijf. Deze extra vierge olijfolie wordt uitsluitend geperst uit één olijfsoort uit de regio Umbrië, wa
Lees meer
Ontdek hoe Olijfolie Umbrië Mono – PuurOlijf elk gerecht verheft met een delicate!
Proef de pure essentie van Umbrië met Olijfolie Umbrië Mono van PuurOlijf. Deze extra vierge olijfolie wordt uitsluitend geperst uit één olijfsoort uit de regio Umbrië, wat zorgt voor een unieke, verfijnde smaak. Het resultaat is een fruitige olijfolie met een zachte, kruidige afdronk die je gerechten een authentieke Italiaanse flair geeft.
De Olijfolie Umbrië Monocultivar van PuurOlijf is een ambachtelijke, extra vierge olijfolie afkomstig van eeuwenoude olijfbomen op de heuvels bij Assisi. De olijven worden met de hand geplukt en de olie wordt geproduceerd door kleinschalige boeren. Hoewel biologisch geproduceerd, heeft deze olijfolie geen officiële certificering. Dit unieke product wordt zelfs door één van de boeren geleverd met een handgeschreven factuur omdat hij geen wifi of internet heeft.
Olijfsoorten: Moraiolo.
Kleur: Smaragd groen.
Karakter: Intens fruitig, artisjoksmaak. Krachtiger dan de PuurOlijf Umbrië.
Streek: Umbrië
Achtergrondinformatie: Zuurgraad <0,2, hand geplukt, binnen 8 uur geperst, 100% Italiaans, 100% biologisch, onversneden.
Te gebruiken bij: oa. vis, vlees, salades, groentes, soep, pasta, quinoa, couscous, fruit, ijs en cake.
Heerlijk in combinatie met: Alle balsamico’s van PuurOlijf.