Cakemix Speciaal voor jou - Pineut
Deze heerlijke appel kaneelcake brengt direct een warme geur in huis en zorgt voor een flinke dosis gezelligheid. De frisse stukjes appel in combinatie met een vleugje kaneel maken dit een echte klassieker, perfect bij de koffie, thee of als lekker tussen Lees meer
Deze heerlijke appel kaneelcake brengt direct een warme geur in huis en zorgt voor een flinke dosis gezelligheid. De frisse stukjes appel in combinatie met een vleugje kaneel maken dit een echte klassieker, perfect bij de koffie, thee of als lekker tussendoortje. Vol smaak, sfeer en pure verwennerij in cakevorm!
Onze mix is met liefde samengesteld, zodat jij alleen nog boter, eieren en een snufje zout hoeft toe te voegen. Het resultaat? Een versgebakken, luchtige cake met de perfecte balans tussen fris en kruidig. Makkelijk, huiselijk en onweerstaanbaar lekker!
Zo maak je hem:
Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).
Mix de eieren met de boter. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe en mix tot een egaal beslag.
Schep het beslag in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
Bak 60–70 minuten in het midden van de oven. Controleer met een prikker: blijft er beslag aan hangen, bak dan nog iets langer.
Serveertip – Extra gezellig!
Bestrooi de cake na het bakken met wat poedersuiker of een vleugje kaneel voor een feestelijke touch.