Bakolijfolie Naturel - PuurOlijf
Licht en neutraal van smaak, ideaal om in te bakken en te braden!
Puur Olijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting wordt een laatste, niet geringe hoeveelheid olie gewonnen
Lees meer
Licht en neutraal van smaak, ideaal om in te bakken en te braden!
Puur Olijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting wordt een laatste, niet geringe hoeveelheid olie gewonnen uit de olijven. Zeer geschikt om mee te bakken, wokken, grillen of frituren.
Puur Olijf Bakolijfolie is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de warme keuken. Deze olijfolie heeft een milde smaak en een hoge verhittingsgraad, waardoor hij perfect is om te bakken, wokken en braden zonder te spatten of te verbranden.
- 100% plantaardig
- Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde olijven
- Hoge rooktemperatuur – geschikt voor warme bereidingen
- Neutrale smaak, zodat de pure smaak van ingrediënten behouden blijft
- Ideaal voor bakken, braden, wokken en grillen
Tip: bak een stukje vlees in deze olijfolie en na het bakken verwen je je vlees met je favoriete olijfolie van PuurOlijf. De extra vergine olijfolie kan verwarmd worden tot 150-160 graden Celsius.
Let op: Gebruik geen Extra Vergine olijfolie bij verhitting boven de 150-160 graden Celsius. De olijfolie van PuurOlijf is niet gefilterd waardoor verbranding van de olijven ontstaat.