• Lorem ipsum

Limousin Rundvlees

Limousin Rundvlees
Artikelcode Schenkel - 450gr.
€6,88
(€7,50 Incl. btw)
op voorraad
Lekker een 'ouderwetse' soep maken, dan is een schenkel perfect! Een schenkel bestaat uit vlees en merg. Het vlees is perfect voor soepvlees, het been en het merg zijn de smaakmakers! Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Schenkel
Lekker een 'ouderwetse' soep maken, dan is een schenkel perfect! Een schenkel bestaat uit vlees en merg. Het vlees is perfect voor soepvlees, het been en het merg zijn de smaakmakers!
€6,88
(€7,50 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Short - Rib - 450gr.
€7,29
(€7,95 Incl. btw)
op voorraad
De Short - Rib is het buikspek van het rund. De Short - Ribs is incl. de ribben, vergelijkbaar met sparerib. Het is een top stuk vlees, waar je creatief mee kunt zijn in de keuken. Kies de juiste bereiding en het is een heerlijk mals en sappig stuk vlees. Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Short - Rib
De Short - Rib is het buikspek van het rund. De Short - Ribs is incl. de ribben, vergelijkbaar met sparerib. Het is een top stuk vlees, waar je creatief mee kunt zijn in de keuken. Kies de juiste bereiding en het is een heerlijk mals en sappig stuk vlees.
€7,29
(€7,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Sukadelap - 2st./350gr.
€6,88
(€7,50 Incl. btw)
op voorraad
De sukadelap is afkomstig uit de schouder van het rund en herkenbaar aan de fijne zeen die door het midden loopt. Dit stuk rundvlees is bij uitstek geschikt om te stoven, doordat de zeen bij langzame bereiding verandert in gelatine. Hierdoor wordt het vle Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Sukadelap
De sukadelap is afkomstig uit de schouder van het rund en herkenbaar aan de fijne zeen die door het midden loopt. Dit stuk rundvlees is bij uitstek geschikt om te stoven, doordat de zeen bij langzame bereiding verandert in gelatine. Hierdoor wordt het vle
€6,88
(€7,50 Incl. btw)
Limousin Rundvlees

In het mooie Geuldal, Cartils, begrazen onze Limousin Runderen botanische graslanden en hoogstamboomgaarden. Vanaf het voorjaar grazen hier onze koeien met hun kalfjes, op deze manier wordt de natuur mooi onderhouden. Deze percelen worden extensief beheerd, er wordt geen gewasbescherming of kunstmest gebruikt. 

In de wintermaanden verblijven de koeien in onze potstal. Hier ligt de hele kudde gezamenlijk in een ingestrooide stal met stro en heeft ieder dier ongeveer 7m2. ter beschikking. Tijdens deze wintermaanden voeren wij de Limousin Runderen hooi vanuit de natuurgebieden en krachtvoer bestaande uit snijmais, luzerne, voederbieten en tarwe dat we zelf pletten. Alles van ons eigen landbouwbedrijf!

Met deze bedrijfsvoering creëren wij een verantwoord en (h)eerlijk stukje rundvlees van onze vrouwelijke runderen. Wij kiezen voor het vrouwelijke geslacht omdat dit vlees heerlijk mals is!