• Lorem ipsum

Gevavi

Gevavi
Artikelcode GROO04210
€15,66
(€18,95 Incl. btw)
op voorraad
Deze vrolijke designlaarsjes zijn volledig uit rubber geproduceerd. De toegepaste, hoogwaardige materialen zorgen voor veel draagcomfort en zijn vertaald naar prachtige designkleuren. Dit is ook vertaald naar binnenzijde van de laars waar de gestreepte vo Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Gevavi
Rubberlaarsje - Groovy
Deze vrolijke designlaarsjes zijn volledig uit rubber geproduceerd. De toegepaste, hoogwaardige materialen zorgen voor veel draagcomfort en zijn vertaald naar prachtige designkleuren. Dit is ook vertaald naar binnenzijde van de laars waar de gestreepte vo
€15,66
(€18,95 Incl. btw)
Gevavi

Het merk Gevavi, begon allemaal met de klomp! Gevavi heeft al meer dan 80 jaar ervaring met het produceren van diverse schoeisels. Door de toepassing van meerdere innovaties, is er nu een breed aanbod uit diverse soorten schoenen.

Gevavi werkt vanuit de passie om mensen te voorzien van duurzaam en veilig schoeisel, omdat Gevavi gelooft dat goed schoeisel ervoor zorgt dat u zich veilig en comfortabel kunt bewegen. Of het nu gaat om gebruik in professionele situaties of privé gebruik, voor alle situaties heeft Gevavi een oplossing. In de loop der jaren is er veel veranderd en heeft Gevavi vele innovaties doorgevoerd. Deze innovaties hebben hen van de traditionele klompen naar het huidige brede assortiment gebracht.

Het voordeel van Gevavi schoeisel is dat je ze voor verschillende doeleinde kunt gebruiken. Het maakt niet uit of je ze professioneel draagt of vrije-tijd, ze zitten altijd goed!