Kuusj - Souvlaki lapjes 250gr.
De Kuusj souvlaki lappen zijn gemaakt van mals varkensvlees van de ‘Kuusje’; varkens die jaarrond vrij rondlopen op ruime, natuurlijke percelen. Het vlees is zorgvuldig geselecteerd en gemarineerd in een kruidige, mediterrane marinade. Heerlijk voor op de Lees meer
Kuusj Souvlaki lappen
De Kuusj souvlaki lappen zijn gemaakt van mals varkensvlees van de ‘Kuusje’; varkens die jaarrond vrij rondlopen op ruime, natuurlijke percelen. Het vlees is zorgvuldig geselecteerd en gemarineerd in een kruidige, mediterrane marinade. Heerlijk voor op de grill, barbecue of in de pan.
Dit product is vacuüm verpakt per 2 stuks, ca. 250 gram. Het gewicht kan iets variëren; bij grote afwijkingen nemen we contact met u op.
Hoe maak je Kuusj souvlaki lappen op z’n lekkerst?
Laat de lappen langzaam ontdooien in de koelkast en haal ze circa 30 minuten voor bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
Verhit wat olie in een pan of grillpan op middelhoog vuur, of bereid ze op de barbecue. Bak of grill de souvlakilappen in circa 10–12 minuten gaar en goudbruin. Draai regelmatig voor een gelijkmatige bereiding.
Laat het vlees na het bakken kort rusten zodat het sappig blijft en de smaken goed tot hun recht komen.
Varkenshoederij Kuusj
Bij Varkenshoederij Kuusj leven de varkens, de ‘Kuusje’, in natuurlijke vrijheid. Het hele jaar door hebben ze toegang tot diverse percelen, zoals akkers en graslanden. Deze diervriendelijke manier van houden zorgt voor mals en smaakvol vlees van topkwaliteit, met respect voor dier, natuur en omgeving.
Levering, verzending & ophalen
Bij bestelling vanaf €99,- excl. wordt uw vlees gratis thuis bezorgd in Zuid-Limburg. Het vlees is diepgevroren en vacuüm verpakt. Hierdoor kan bij levering het vlees direct in de vriezer worden gelegd. Op dinsdag, vrijdag en zaterdagochtend worden bestellingen in Zuid-Limburg uitgeleverd. Indien anders gewenst, kan dit altijd in overleg. Mocht u niet in de omgeving wonen, aarzel dan niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ophalen is ook mogelijk op onze locatie binnen de openingstijden.
Indien u buiten Zuid-Limburg woont, wordt het vlees verstuurd per post. Wij besteden veel zorg aan het verpakken van uw bestelling. Uw vlees wordt zorgvuldig gevacumeerd, ingevroren en verpakt in koelzakken met koelpacks, zodat het van hoge kwaliteit bij u aankomt. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van het transport en daarom niet 100% garantie kunnen geven dat het vlees volledig bevroren blijft tijdens de bezorging. Vleeswaren kunnen bij ons niet geretourneerd worden en de verzending is op eigen verantwoording. Mocht het vlees niet bevroren aankomen, dan kunt u het tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Onze verzenddagen zijn van dinsdag t/m vrijdag; 95% van de bestellingen wordt binnen 24 uur bij de klant geleverd.