Bakolijfolie Goene Kruiden - PuurOlijf
Smaakvol bakken met de frisse toets van mediterrane kruiden!
PuurOlijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting wordt een laatste, niet geringe hoeveelheid olie gewonnen uit de
Lees meer
Smaakvol bakken met de frisse toets van mediterrane kruiden!
PuurOlijf bakolijfolie wordt gemaakt van de resten olijvenpulp die overblijven na de 1e persing. Door middel van o.a. verhitting wordt een laatste, niet geringe hoeveelheid olie gewonnen uit de olijven. Zeer geschikt om mee te bakken, wokken, grillen of frituren.
Puur Olijf Bakolijfolie Groene Kruiden combineert de milde en hittebestendige bakolijfolie van Puur Olijf met een verfijnde mix van groene kruiden. Ideaal om gerechten een heerlijke mediterrane smaak te geven, zonder extra kruiden toe te voegen tijdens het koken.
- Milde bakolijfolie verrijkt met aromatische groene kruiden
- Hoge verhittingsgraad – perfect voor bakken, braden en wokken
- Geeft een frisse, kruidige smaak aan groenten, vlees, vis en pasta
- 100% plantaardig en zonder kunstmatige toevoegingen
Tip: bak een stukje vlees in deze olijfolie en na het bakken verwen je je vlees met je favoriete olijfolie van Puur Olijf. De extra vergine olijfolie kan verwarmd worden tot 150-160 graden Celsius.
Let op: Gebruik geen Extra Vergine olijfolie bij verhitting boven de 150-160 graden Celsius. De olijfolie van Puur Olijf is niet gefilterd waardoor verbranding van de olijven ontstaat.