• Lorem ipsum

Limousin Rundvlees - Steaks

In het mooie Geuldal, Cartils, begrazen onze Limousin Runderen botanische graslanden en hoogstamboomgaarden. Vanaf het voorjaar grazen hier onze koeien met hun kalfjes, op deze manier wordt de natuur mooi onderhouden.

Limousin Rundvlees
Artikelcode Bavette - 500gr.
€16,47
(€17,95 Incl. btw)
op voorraad
Rundvlees bavette is een vaak vergeten stuk vlees. De bavette wordt gewonnen uit de vang van het rund, dit is de reden is waarom het ook wel vanglap of flank steak genoemd wordt. Dit malse stukje vlees staat bekend als 'werkvlees' vanwege de lange, grove Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Bavette
Rundvlees bavette is een vaak vergeten stuk vlees. De bavette wordt gewonnen uit de vang van het rund, dit is de reden is waarom het ook wel vanglap of flank steak genoemd wordt. Dit malse stukje vlees staat bekend als 'werkvlees' vanwege de lange, grove
€16,47
(€17,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Biefreepjes - 400gr.
€10,05
(€10,95 Incl. btw)
op voorraad
Reepjes biefstuk worden altijd verkregen door het snijden van het biefstuk. Dit vlees is afkomstig van de bovenbil, het spierstuk en de dikke lende. Deze specifieke delen van het vlees ervaren relatief weinig beweging, wat resulteert in een verfijnde stru Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Biefreepjes
Reepjes biefstuk worden altijd verkregen door het snijden van het biefstuk. Dit vlees is afkomstig van de bovenbil, het spierstuk en de dikke lende. Deze specifieke delen van het vlees ervaren relatief weinig beweging, wat resulteert in een verfijnde stru
€10,05
(€10,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Biefstuk - 2st./300gr.
€7,80
(€8,50 Incl. btw)
op voorraad
Natuurvlees biefstuk is een klassiek product dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse keuken. Biefstuk wordt gesneden uit de dikke delen van de bovenbil. Het is een mager stukje vlees doordat het bijna tot geen vet bevat. Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Biefstuk
Natuurvlees biefstuk is een klassiek product dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse keuken. Biefstuk wordt gesneden uit de dikke delen van de bovenbil. Het is een mager stukje vlees doordat het bijna tot geen vet bevat.
€7,80
(€8,50 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Biefstuk gemarineerd - 2st./300gr.
€8,21
(€8,95 Incl. btw)
op voorraad
Biefstuk gemarineerd is een klassiek product dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse keuken. Biefstuk wordt gesneden uit de dikke delen van de bovenbil. Het is een mager stukje vlees doordat het bijna tot geen vet heeft. Dit biefstuk is lichtgekruid, ma Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Biefstuk gemarineerd
Biefstuk gemarineerd is een klassiek product dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse keuken. Biefstuk wordt gesneden uit de dikke delen van de bovenbil. Het is een mager stukje vlees doordat het bijna tot geen vet heeft. Dit biefstuk is lichtgekruid, ma
€8,21
(€8,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Biefstukspies - 4st./360gr.
€10,05
(€10,95 Incl. btw)
op voorraad
Onze biefstukspiesen worden gemaakt van mals rundvlees van de bovenbil, het spierstuk en de dikke lende van onze eigen Limousin runderen. Deze delen van het rund ervaren weinig beweging, wat zorgt voor een fijne structuur en uitzonderlijke malsheid. Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Biefstukspies
Onze biefstukspiesen worden gemaakt van mals rundvlees van de bovenbil, het spierstuk en de dikke lende van onze eigen Limousin runderen. Deze delen van het rund ervaren weinig beweging, wat zorgt voor een fijne structuur en uitzonderlijke malsheid.
€10,05
(€10,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Entrecote - 2st./500gr.
€10,96
(€11,95 Incl. btw)
op voorraad
De entrecote presenteert zich als een prachtige en malse steak, voorzien van een vetlaag bovenop het vlees, ook wel bekend als sirloin steak. De runder entrecote wordt gesneden vanuit het gebied van de dunne lende. Deze entrecote vindt zijn oorsprong in d Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Entrecote
De entrecote presenteert zich als een prachtige en malse steak, voorzien van een vetlaag bovenop het vlees, ook wel bekend als sirloin steak. De runder entrecote wordt gesneden vanuit het gebied van de dunne lende. Deze entrecote vindt zijn oorsprong in d
€10,96
(€11,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Kogelbiefstuk - 2st./300gr.
€8,49
(€9,25 Incl. btw)
op voorraad
Natuurvlees kogelbiefstuk is een klassiek product dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse keuken. Kogelbiefstuk wordt verkregen uit het bovenste deel van de bil van een rund. Dit gebied bevat minder spierweefsel, hierdoor heeft het een fijne structuur e Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Kogelbiefstuk
Natuurvlees kogelbiefstuk is een klassiek product dat veel wordt gebruikt in de Nederlandse keuken. Kogelbiefstuk wordt verkregen uit het bovenste deel van de bil van een rund. Dit gebied bevat minder spierweefsel, hierdoor heeft het een fijne structuur e
€8,49
(€9,25 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Ossenhaas / Tournedos - 160gr.
€9,13
(€9,95 Incl. btw)
op voorraad
De runderhaas, ook wel ossenhaas / tournedos genoemd, staat bekend als het meest malse stuk vlees van het rund. Deze uitzonderlijke zachtheid is te danken aan het feit dat de ossenhaas gedurende het leven van het rund minimaal beweging ondergaat. De ossen Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Ossenhaas / Tournedos
De runderhaas, ook wel ossenhaas / tournedos genoemd, staat bekend als het meest malse stuk vlees van het rund. Deze uitzonderlijke zachtheid is te danken aan het feit dat de ossenhaas gedurende het leven van het rund minimaal beweging ondergaat. De ossen
€9,13
(€9,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Picanha gemarineerd - 2st./450gr.
€10,96
(€11,95 Incl. btw)
op voorraad
De runder picanha, ook bekend als staartstuk, heeft een prominente positie in de wereld van barbecues en geniet van grote populariteit. Dit vlees is afkomstig van de achterkant van het rund, in de nabijheid van de staart. Tijdens het langzaam bereiden sme Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Picanha gemarineerd
De runder picanha, ook bekend als staartstuk, heeft een prominente positie in de wereld van barbecues en geniet van grote populariteit. Dit vlees is afkomstig van de achterkant van het rund, in de nabijheid van de staart. Tijdens het langzaam bereiden sme
€10,96
(€11,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Ribeye - 400gr.
€10,96
(€11,95 Incl. btw)
op voorraad
De runder ribeye is een stuk rundvlees dat wordt gesneden uit de rug van het rund. De ribeye is een geliefd stuk vlees bij barbecue fans. De runder ribeye staat bekend om het oogje vet midden in het vlees; vandaar ook de benaming ‘eye’. Het vlees heeft zi Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Ribeye
De runder ribeye is een stuk rundvlees dat wordt gesneden uit de rug van het rund. De ribeye is een geliefd stuk vlees bij barbecue fans. De runder ribeye staat bekend om het oogje vet midden in het vlees; vandaar ook de benaming ‘eye’. Het vlees heeft zi
€10,96
(€11,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Rosbief - 500gr.
€9,13
(€9,95 Incl. btw)
op voorraad
Rosbief is afkomstig van het dikke lende-gedeelte van het rund en betreft een mager en sappig stuk vlees. Het leent zich uitstekend om in zijn geheel in de oven te braden. Het is wel essentieel om tijdens de bereiding nauw te letten op het feit dat het vl Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Rosbief
Rosbief is afkomstig van het dikke lende-gedeelte van het rund en betreft een mager en sappig stuk vlees. Het leent zich uitstekend om in zijn geheel in de oven te braden. Het is wel essentieel om tijdens de bereiding nauw te letten op het feit dat het vl
€9,13
(€9,95 Incl. btw)
Limousin Rundvlees
Artikelcode Runderreepjes gekruid - 400gr.
€10,55
(€11,50 Incl. btw)
op voorraad
Runderreepjes worden altijd verkregen door het snijden van het biefstuk of rosbief. Dit vlees is afkomstig van de bovenbil, het spierstuk en de dikke lende. Deze specifieke delen van het vlees ervaren relatief weinig beweging, wat resulteert in een verfij Lees meer
Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Limousin Rundvlees
Runderreepjes gekruid
Runderreepjes worden altijd verkregen door het snijden van het biefstuk of rosbief. Dit vlees is afkomstig van de bovenbil, het spierstuk en de dikke lende. Deze specifieke delen van het vlees ervaren relatief weinig beweging, wat resulteert in een verfij
€10,55
(€11,50 Incl. btw)
Limousin Rundvlees - Steaks

Natuurvlees Limousin Rundvlees Steaks – Sappig, Mals en Vol van Smaak

Onze Limousin Rundvlees steaks zijn zorgvuldig geselecteerd van hoogwaardige runderen die op natuurlijke wijze zijn grootgebracht. Elke steak wordt vakkundig gesneden voor een optimale structuur en smaakbeleving. Perfect voor op de grill, in de pan of op de BBQ.

Kenmerken:

  • 100% puur rundvlees van topkwaliteit
  • Mals en sappig, met een volle, rijke smaak
  • Zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen
  • Geschikt voor verschillende bereidingswijzen

Voor een snelle doordeweekse maaltijd, een luxe diner of een gezellige barbecue, met deze steaks serveer je altijd kwaliteit op je bord.