Havens

 

HAVENS bestaat al sinds 1845 en heeft een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting zijn wij altijd bezig met de ontwikkeling en verbetering van onze voedingsproducten. Vandaag de dag kunnen wij met trots een ruim en veelzijdig assortiment aan u aanbieden. Dit assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli ‘s en diverse mixen voor paarden, pluimvee, konijnen en cavia’s, schapen en andere kleine herkauwers. 

De producten van HAVENS zijn uitgebalanceerd samengesteld waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, aangevuld met o.a. vitaminen en mineralen. 

De hoge kwaliteit van de grondstoffen, de zer grote diversiteit aan ingrediënten, de innovatieve productiefaciliteiten en consistente recepturen maken een zak HAVENS voer écht anders dan voer van andere merken.

De hoge kwaliteit van de grondstoffen, de zeer grote diversiteit aan ingrediënten, de innovatieve productiefaciliteiten en consistente recepturen maken een zak HAVENS voer écht anders dan voer van andere merken.

Kijk op www.havens.nl voor meer informatie over de producten. 

Lees meer Verberg extra tekst

Geen producten gevonden

De voordelen van een eigen De Landwinkel account